HABERLER

🏠  Anasayfa  ➝  Haberler

84. Dönem CMK Eğitim Semineri Tamamlandı

Sayfayı Yazdır Küçük Font Büyük Font

84. Dönem Eğitim Semineri 8-9-10 Haziran 2018 günlerinde yapıldı.

14:29 . 11 Haziran 2018

Ceza yargılaması alanında bir avukatın hukuki yardımından faydalanma olanağından yoksun bulunanlara avukat görevlendirilmesi yapmak amacıyla çalışmalarını sürdüren İzmir Barosu CMK Servisi, 8-9-10 Haziran 2018 günlerinde 84. Dönem Eğitim Seminerini tamamlandı.

 

Seminerin açılış konuşmasını yapan İzmir Barosu Başkan Vekili Av. Mustafa Çetin, 2014 yılında “Baro avukat içindir, bilgi güçtür” anlayışı ile göreve geldiklerini ifade ederek, “bu anlayışımızı, felsefemizi yaklaşık dört yıldır her geçen gün arttırıyoruz. O tarihten bu yana 300’e yakın konferans, seminer, etkinlik düzenledik” dedi. 84. Dönem CMK eğitimi ile birlikte 2014’ten bu yana yapılan CMK Semineri sayısının 28. Olduğunu vurgulayan Av. Mustafa Çetin “ben özellikle bu denli yoğun bir tempoda çalışan CMK Sorumlu Yönetim Kurulu üyemiz Av. Betül Harmanşah’a ve eğitimci meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

Üç gün boyunca yakalama ve gözaltı, tutuklama, hukuka aykırı deliller sorunu, ceza yargılamasında deliller, görüşmede temel ilkeler, soruşturma-kovuşturma evreleri arasındaki farklar, doğrudan soru, kovuşturma evresi, duruşma pratik çalışması ve CMK sistem tanıtımlarının yapıldığı eğitimin son günü çalışmaya katılan 104 meslektaşımız katılım belgelerini İzmir Barosu CMK Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Betül Harmanşah’tan aldılar.