İzmir Barosu’nun 110. Yılına Özel Pul

08.06.2018 09:30:02

Bu yılın İzmir Barosu’nun kuruluşunun 110. yılı olması sebebiyle PTT tarafından özel bir pul basıldı. Hazırlanan özel pul PTT Başmüdür Yardımcısı Av. Tülin Türkoğlu tarafından İzmir Barosu Başkan Vekili Av. Mustafa Çetin’e teslim edildi.

Av. Mustafa Çetin bu özel pul için PTT’ye teşekkür ederek, hukukun tek başına ancak toplumların düzenini sağlayabileceğini, toplumların huzurunu sağlayacak olay şeyin ise adalet olduğunu ifade etti. İzmir Barosu’nun kurulduğu günden bu yana adalet mücadelesini sürdürdüğünü ve bu mücadelesinde Atatürk İlkeleri ve Cumhuriyetimizin kazanımlarını koruma görevini de büyük bir onur ve kararlılıkla sürdürdüğünü dile getiren Av. Mustafa Çetin “gurur duyuyoruz çünkü İzmir Baromuz bugün 110 yaşında. İzmir Barosu var oldukça hukukun üstünlüğü ve adalet mücadelesi devam edecek, Atatürk İlkeleri ve Cumhuriyetimizin kazanımları her zaman korunacaktır” dedi.