Staj Eğitim Merkezi’nin Mayıs 2018 Dönemi Başladı

01.06.2018 14:25:42

İzmir Barosu Staj Eğitim Merkezi’nin 2018 Mayıs dönemi ilk dersini Baro Başkan Vekilimiz Av. Mustafa Çetin verdi.

Derse başlamadan önce staj dönemi, staj derslerine katılım ve staj tezi konularında önemli hatırlatmalarda bulunan Av. Mustafa Çetin, bu yıl yaklaşık 1200 stajyer avukatın İzmir Barosu’nda staj yaptığını, 2018 Mayıs döneminde ise 417 stajyer avukatın eğitim alacağını söyledi.

İzmir Barosu Başkan Vekili Av. Mustafa Çetin “Avukatın Hak ve Yükümlülükleri” başlıklı ilk derste avukatların birçok hakları ve yükümlülükleri olduğu gibi hukuki ve cezai anlamda da bir o kadar sorumlulukları olduğunu söyledi.