Şopengazi Köpek Bakımevi Ziyaret Edildi

Menderes’de bulunan Şopengazi Köpek Bakımevine 28.04.2018 tarihinde İzmir Barosu Avukatları tarafından ziyaret gerçekleştirildi.

17:30 . 23 Mayıs 2018

İzmir Barosu Başkan Vekili Av. Mustafa Çetin ve organizasyonu gerçekleştiren İzmir Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Gonca Arkoç’un da katılımıyla “Doğayı Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği” çabaları ile kurulmuş olan üç bine yakın köpeğin bakıldığı barınakta meslektaşlarımız ve hayvan dostlarımız ile birlikte sevgi dolu anlar yaşandı. İzmir Barosu avukatlarının aldığı mama, ilaç yardımları görevlilere teslim edildi.

Yetkililerle barınağa yardım ile ilgili neler yapılabileceği konuşuldu. Sadece hayvan severlerin desteği ile ayakta duran barınağın Menderes ormanına bırakılan binlerce canı beslemek, sağlık kontrollerini yapmak için maddi ve manevi olarak destek olunması gerektiği görüşüldü.