Ankara Barosu Başkanı Av. Hakan Canduran’a Yapılan Saldırıyı Kınıyoruz

Ankara Barosu Başkanı Av. Hakan Canduran’a yapılan saldırıyı kınıyor, HSK'yı göreve çağırıyoruz.

17:08 . 24 Mayıs 2018

ANKARA BAROSU BAŞKANI AV. HAKAN CANDURAN’A YAPILAN SALDIRIYI KINIYORUZ

Ankara Barosu Başkanı Av. Hakan Canduran'ın meslektaşlarımızın hakkını savunurken, üstelik de bir hakimin saldırısına uğradığını üzüntüyle öğrendik.

Sadece Ankara Baro Başkanımıza değil, mesleğimize ve tüm meslektaşlarımıza yönelik gerçekleştiğine inandığımız bu saldırının sorumlusunu şiddetle kınıyor, yargının üç sacayağı olan sav, savunma ve kararın eşit olduğunu içine sindiremeyenlere bir kez daha “avukatsız yargı, yargısız hukuk olmayacağını” hatırlatmak istiyoruz.

Üzerinde hakim cübbesi olan ancak hukukçuluğu sindirememiş bu kişiye karşı HSK’nın üzerine düşeni yapacağına inanıyor, olayın takipçisi olacağımızı kamuoyuna duyuruyoruz.

İZMİR BAROSU BAŞKANLIĞI