İzmir Barosu Evsahipliğinde TÜRAVAK Aktüerya Eğitim Çalışması Tamamlandı

İzmir Barosu Evsahipliğinde 8-19-20 Mayıs 2018 günlerinde TÜRAVAK Aktüerya Eğitim Çalışması Tamamlandı

09:11 . 23 Mayıs 2018

Türkiye Barolar Birliği TÜRAVAK tarafından, hukuka aykırı fiiller neticesinde meydana gelen ölüm ve uğranılan bedensel zararlar sebebiyle ortaya çıkan destekten yoksun kalma ve iş göremezlik Zararlarının tazminata konu olacak tutarlarının hesaplanması konusunda gerekli olan bilgi ve becerilerin kazandırılmasını amaçlayan Aktüerya (İş Göremezlik / Destekten Yoksun Kalma) Sertifika Programı 18-19-20 Mayıs 2018 günlerinde İzmir Barosu ev sahipliğinde düzenlendi.

Eğitim çalışması sonunda çalışmaya katılan 35 meslektaşımıza sertifikaları İzmir Barosu Başkan Vekili Av. Mustafa Çetin, TÜRAVAK Başkanı Av. M. Kemal Hakimoğlu ile TÜRAVAK Yönetim Kurulu üyesi Av. Ulvi Puğ tarafından verildi.