Haberi Yazdır Küçük Font Büyük Font

İzmir Barosu Halkoyunları Topluluğu 15. Gösterisi İle Sahnedeydi

14.05.2018 14:26:57

İzmir Barosu Halkoyunları Topluluğu “Define Avcıları” adlı 15. gösterisi ile 11 Mayıs 2018 günü sahneye çıktı.

On beş yıldır hazırladıkları gösterilerde yurdumuzun çeşitli yörelerinden halk dansları ile izleyenleri büyüleyen İzmir Barosu Halkoyunları, bu yıl da sergilediği “Define Avcıları” adlı gösteri ile izleyenlere keyifli saatler geçirtti.

İzleyicilerin ayakta alkışladığı gösteri sonunda gruba teşekkür plaketlerini sunan İzmir Barosu Kültür ve Sanat Komisyonu Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Av. Nilay Ertem Durlu, “biz bu yıl İzmir Barosu olarak 110. yaşımızı kutluyoruz. 110 yıldır defineyi değil ama adaleti arayana avukatlara ev sahipliği yapıyoruz.  Aynı zamanda İzmir Barosu Halkoyunları topluluğu da bu yıl 15. yaşını kutluyor. 15 yıldır emek veren, her yıl bu güzel oyunları bizlerle paylaşan sevgili meslektaşlarımın hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Onlar oldukça, adaleti arayan avukatlar oldukça İzmir Barosu’nun aydınlık yüzü de her zaman parlayacaktır” dedi.