İzmir Barosu 3. Kurgusal Duruşma Yarışması Duruşma Aşaması Yargıçlarının İlanına İlişkin Duyuru

09.02.2018 16:49:24

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BÖLGE ELEMELERİ İÇİN 05 MART 2018 TARİHİNE KADAR TAKIMLARIN BİLDİRİLMESİ GEREKTİĞİNDEN 03-04 MART 2018 TARİHLERİNDE YARI FİNAL ÖNCESİ KARŞILAŞMALAR, YARI FİNAL KARŞILAŞMALARI, ÜÇÜNCÜLÜK VE FİNAL KARŞILAŞMALARI YAPILACAKTIR.

3. KURGUSAL DURUŞMA YARIŞMASI DURUŞMA (SÖZLÜ AŞAMA)’DA GÖREVLİ OLACAK YARGIÇLAR:

6. AĞIR CEZA MAHKEMESİ BAŞKANI HAKİM CEVDET EKİZOĞLU

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKAN YARDIMCISI PROF. DR. AV. MUSTAFA RUHAN ERDEM

AV. MUSTAFA NEVHAN AKYILDIZ