Tüm Geliri ÇYDD Bursiyerlerine Bırakılan Kitap, Baro Odalarımızda Satışa Sunuldu

26.01.2018 13:08:02

İzmir Barosu üyesi Üstat Meslektaşımız Av. Ceyhan Demir’in tüm gelirini ÇYDD bursiyerlerine bağışladığı kitabı baro odalarımızda satışa sunuldu.

İzmir Barosu üyesi Üstat Meslektaşımız Av. Ceyhan Demir’in tüm gelirini Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) bursiyerlerine bağışladığı “İzmir’in Aşk Asansörü Yıkılmaktan Nasıl Kurtuldu” adlı kitabı baro odalarımızda satışa sunuldu.

Aynı zamanda İzmir’in eski belediye başkanlarından da olan meslektaşımız Av. Ceyhan Demir, 1983-1984 döneminde tarihi Asansör’ün harabe durumundan kurtarılarak izmir Belediyesi’ne devredilme sürecini de anlattığı anı kitabı “İzmir’in Aşk Asansörü Yıkılmaktan Nasıl Kurtuldu” nun geliriyle 150-200 çocuğun bir yıllık eğitim masrafını karşılamayı hedeflediğini dile getirdi.

Av. Ceyhan Demir’in “İzmir’in Aşk Asansörü Yıkılmaktan Nasıl Kurtuldu”  adlı kitabı Baro odalarımızdan temin edilebilir.