Haberi Yazdır Küçük Font Büyük Font

İzmir Adliyesi’nin Şehitleri Anıldı

05.01.2018 21:48:43

Geçtiğimiz yıl İzmir Adliyesi önünde gerçekleşen hain terör saldırısında şehit düşen kahraman polis memurumuz Fethi Sekin ile adliye personelimiz Musa Can, ölümlerinin birinci yıldönümünde İzmir Adliyesi’nde düzenlenen törenle anıldı.

Baro Başkanımız Av. Aydın Özcan, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve meslektaşlarımızın da katıldığı törene ayrıca İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Ege Ordu Komutanı Orgeneral Abdullah Recep, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Doğru, İzmir milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, Şehit Fethi Sekin’in eşi Rabia Sekin, babası Mehmet Zeki Sekin, Musa Can’ın eşi Mecbure Can ve adliye çalışanları katıldı.

Yargı Muhabirleri Derneği’nin açtığı Fethi Sekin Fotoğraf Sergisi’nin gezilmesinin ardından, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan anıt heykel yarışmasında dereceye giren Can Akdaş tarafından yapılan Fethi Sekin heykeli açıldı.