Devrim Şehitlerimiz Asteğmen Kubilay, Bekçiler Hasan ve Şevki'yi Anma Törenlerine Katıldık

23.12.2017 22:42:37

İzmir Barosu, Menemen’de gerçekleşen gerici ayaklanmaya karşı Cumhuriyet devrimlerini savunurken şehit düşen Asteğmen Mustafa Fehmi Kubilay ile bekçiler Hasan ve Şevki'yi anma törenlerine her yıl olduğu gibi bu yıl da katıldı.

Törene İzmir Barosu Başkan Yardımcısı Av. Mustafa Çetin, İzmir Barosu Saymanı Av. Muammer Erçoban, Menemen Baro Temsilcisi Av. Koray Yücel ve meslektaşlarımız katıldılar.

Bu vesileyle vefatlarının 87. yılında bir kez daha devrim şehitlerimiz Asteğmen Mustafa Fehmi Kubilay'ı, bekçiler Hasan ve Şevki'yi saygı ve rahmetle anıyoruz.