Haberi Yazdır Küçük Font Büyük Font

Şampiyonluk Kupası Baro’da

24.11.2017 10:06:26

Antalya’da 11. kez düzenlenen Türkiye Barolar Birliği Avukatlar Atatürk Kupası Futbol Turnuvası’nda şampiyon olan İzmir Barosu Körfez Futbol Takımı, şampiyonluk kupasını İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan’a teslim etti.

Antalya’da 11. kez düzenlenen Türkiye Barolar Birliği Avukatlar Atatürk Kupası Futbol Turnuvası’nda şampiyon olan İzmir Barosu Körfez Futbol Takımı, şampiyonluk kupasını Baro Başkanımız Av. Aydın Özcan’a teslim etti.

İzmir Barosu’nda düzenlenen törende konuşan Baro Başkanı Av. Aydın Özcan, İzmir Barosu Körfez Futbol Takımı’nın Baro’yu bütün turnuvalarda başarıyla temsil ettiğini söyleyerek “İzmir Barosu’nun gururu oldular” dedi. Körfez Futbol Takımı’nın eski ve başarılı bir takım olduğunu söyleyen İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan, “turnuva tecrübeleri ve futbol becerileri üst seviyede olan arkadaşlarımız Atamızın da sözlerine uygun olarak zeki ve ahlaklı bir şekilde bu sporu sürdürüyorlar. İzmir Barosu olarak kendilerine olan desteğimizi her zaman sürdüreceğiz” dedi. Av. Aydın Özcan Körfez Futbol Takımı’nın birlik beraberlik içerisinde ve özveri ile çalışarak bu başarıyı hak ettiğini ifade ederek, sportif etkinliklerle her biri birbirine kenetlenmiş yıkılmaz dostluklar kurulduğunu görmenin ayrıca mutluluk verici olduğunu söyledi. İzmir Barosu bünyesinde birçok branşta sportif ve kültürel çalışmalar yapıldığını da sözlerine ekleyen Av. Aydın Özcan, “çalışmaları yürüten meslektaşlarımızın başarılarını gördükçe gururlanıyoruz” dedi.

HEDEF DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU

Törende bir konuşma yapan Körfez Futbol Takımı Başkanı Av. Gürdal Oğuz Demirci ise İzmir Barosu’na verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, Türkiye Şampiyonluğunu ilk defa kazanmanın sevinci içinde olduklarını, yeni hedeflerinin ise Mayıs ayında İspanya’da yapılacak olan Dünya Avukatlar Futbol Şampiyonası’nda Dünya Şampiyonluğu kazanmak olduğunu ifade etti.

İzmir Barosu’nda yapılan törene, Baro Başkanı Av. Aydın Özcan, Başkan Yardımcısı Av. Mustafa Çetin, Genel Sekreter Av. İlke Erol, Sayman Av. Muammer Erçoban, Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Betül Harmanşah, Av. Gonca Arkoç ile Körfez Futbol Takımı’nın oyuncu ve yöneticileri katıldı.