Meslektaşlarımız Faaliyet Belgelerini Artık Baronet Üzerinden Alabilecek

21.11.2017 15:39:10
Meslektaşlarımız Faaliyet Belgelerini Artık Baronet Üzerinden Alabilecek

Meslektaşlarımız, Baromuz tarafından yapılan yeni düzenleme ile faaliyet belgelerini Baromuza gelmeden ve kargo gerektirmeden hızlı bir şekilde BARONET üzerinden talep edip anında Türkçe veya İngilizce olarak alabilecekler.

Elektronik olarak verilen belgenin ilgili kurum/kuruluş tarafından doğrulanması, İzmir Barosu Elektronik Belge Sistemi üzerinden oluşturulan faaliyet belgesinde bulunan onay kodu ile https://belgedogrulama.izmirbarosu.org.tr/ adresinden veya sitemizin üst bölümünde bulunan "belge doğrulama" seçeneğinden yapılabilecektir.  Doğrulama başarılı olduğunda belge PDF formatında açılacaktır.

Elektronik belgenin doğrulama işlemi aynı zamanda akıllı cep telefonlarında Karekod okuyan uygulamalar ile belgenin sağ üst tarafında bulunan karekodu okutarak da daha hızlı ve kolay bir şekilde yapılabilir.

BELGE DOĞRULAMA AŞAMASI