Haberi Yazdır Küçük Font Büyük Font

İzmir Barosu Ata’yı Selanik’te Andı

12.11.2017 22:08:35

İzmir Barosu heyeti, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 79. yılında, Selanik’teki evinde andı. Burada konuşan Baro Başkanı Av. Aydın Özcan, “içinden geçtiğimiz günlerde Mustafa Kemal Atatürk’ün önemini ve ileri görüşlülüğünü bir kez daha idrak ediyoruz” dedi.

İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan, Baro Genel Sekreteri Av. İlke Erol, Yönetim Kurulu üyeleri Av. Seyide Uludağ ve Av. H. Betül Harmanşah ile İzmir Barosu üyesi meslektaşlarımızın katıldığı ziyaret sırasında İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan, Selanik Başkonsolosumuz Orhan Yalman Okan’a bir plaket sundu.

Burada konuşan İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan, “içinden geçtiğimiz günlerde Mustafa Kemal Atatürk’ün önemini ve ileri görüşlülüğünü bir kez daha idrak ediyoruz” dedi. Baro Başkanımız Av. Aydın Özcan sözlerine, “İzmir Barosu olarak Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerinden aldığımız güçle onun işaret ettiği çağdaş, laik, demokratik hukuk devletine ulaşmak için üzerimize düşen sorumluluğu dün olduğu gibi yarın da yerine getirmeye hazırız. Bizler, Zübeyde annemizi emanet ettiği güzel İzmir'den gelen avukatlar olarak O’nun kurduğu Cumhuriyet'e, ilke ve devrimlerine bağlılığımızı bir kez daha bildirmekten gurur duyuyoruz” dedi.

Başkan Av. Aydın Özcan, Selanik’te ayrıca 11 Kasım 2017 günü İzmir Barosu, Selanik Barosu ve Filibe Barosu işbirliği ile çocuk istismarı ve kadına yönelik şiddete karşı ortak bir çalışma yapılacağını sözlerine ekledi.