Duyuru

06.11.2017 13:24:16

TBB tarafından düzenlenecek; "OHAL Kapsamındaki Soruşturma ve Kovuşturmalarda Avukatların Savunma Hakkının Kısıtlanması" konulu konferansta iletilmek üzere; meslektaşlarımızın OHAL kapsamında KHK'lar ile getirilen düzenlemeler nedeni ile takip ettikleri soruşturma ve kovuşturmalarda yaşadığı sorunları iletmesi hk.

TBB tarafından düzenlenecek; "OHAL Kapsamındaki Soruşturma ve Kovuşturmalarda Avukatların Savunma Hakkının Kısıtlanması" konulu konferansta iletilmek üzere; meslektaşlarımızın OHAL kapsamında KHK' lar ile getirilen düzenlemeler nedeni ile takip ettikleri soruşturma ve kovuşturmalarda yaşadığı sorunların, varsa belgesi ile 09.11.2017 tarihine kadar İzmir Barosu Avukat Hakları Merkezi'ne iletilmesi rica olunur. Yaşanması muhtemel sorunlar listesi duyurumuz ekinde yer almaktadır.

İZMİR BAROSU AVUKAT HAKLARI MERKEZİ

İZMİR ADLİYESİ B BLOK 4. KAT 431 NUMARALI ODA / (232) 435 00 16