İzmir Barosu Stajyer Avukatlar Komisyonu Yeni Dönem Toplantısı Yapıldı

06.10.2017 21:26:17

Baromuzda staja başlayan yeni stajyer avukatların tanışması, kaynaşması için yeni dönem İzmir Barosu Stajyer Avukatlar Komisyonu toplantısı yapıldı.

İzmir Barosu Başkan Yardımcısı ve Staj Eğitim Merkezi Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Mustafa Çetin’in de katıldığı toplantıda Staj Eğitim Merkezi eğitimleri ve sosyal aktiviteleri konusunda bilgilendirmelerde bulunuldu ve stajyer avukat temsilcilerimiz ile komisyon divan üyeleri yeni stajyer avukatlarla tanıştılar.