Şanlıurfa Baro Başkanı Av. Ahmet Tüysüz’e Yönelik Polis Terörünü Kınıyoruz

23.09.2017 17:43:13
Şanlıurfa Baro Başkanı Av. Ahmet Tüysüz’e Yönelik Polis Terörünü Kınıyoruz

İzmir Barosu olarak söz konusu saldırıyı en ağır şekilde kınıyor, bu saldırıyı gerçekleştirenler hakkında gerekli adli ve idari yaptırımların vakit kaybetmeden uygulanmasını talep ediyoruz.

ŞANLIURFA BARO BAŞKANI AV. AHMET TÜYSÜZ’E YÖNELİK POLİS TERÖRÜNÜ KINIYORUZ

Şanlıurfa Barosu Başkanı Av. Ahmet Tüysüz’ün, Viranşehir Adliyesi’nde gözaltındaki bir müvekkiline onu kendisinin savunacağını söylediği sırada polisin önce sözlü sonra fiziksel saldırısına uğradığını öğrenmiş bulunuyoruz.

Unutulmasın ki, Şanlıurfa Barosu Başkanı Av. Ahmet Tüysüz’ün şahsında avukatlık mesleğine yapılan bu çirkin saldırıyı gerçekleştirenler, sistemli olarak avukatlık mesleğinin ötekileştirilme çabasından cesaret almaktadırlar.

Değerli meslektaşımız Av. Ahmet Tüysüz’e ve Şanlıurfa Barosu’na geçmiş olsun dileklerimizi iletirken sürecin yakın takipçisi olacağımızı ifade ediyoruz.

İZMİR BAROSU BAŞKANLIĞI