İzmir Barosu Genç Avukatlar Meclisi Tarafından İftar Düzenlendi

19.06.2017 14:15:24

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen İzmir Barosu Genç Avukatlar Meclisi İftarı bu yıl 15 Haziran günü gerçekleştirildi.

İftara katılan İzmir Barosu Başkanı Avukat Aydın Özcan, ülke olarak birlik ve beraberliğe çok ihtiyaç duyulan bir dönemden geçildiğini vurgulayarak Ramazan ayının da birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının güçlendiği bir ay olduğunu ifade etti.

Genç Avukatlar Meclisi tarafından düzenlenen iftara İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan’ın yanı sıra, İzmir Barosu Genel Sekreteri Av. İlke Erol, Sayman Av. Muammer Erçoban ile yönetim kurulu üyelerimiz Av. Nilay Ertem Durlu, Av. Cem Cemal Coşkan ve Av. Nuriye Kadan da katıldılar.