İzmir Barosu Bahara Merhaba Dedi

İzmir Barosu üyesi genç meslektaşlarımız ile baroda stajlarını sürdüren stajyer avukatlar düzenlenen bir partide bir araya geldi.

09:44 . 03 Mayıs 2017

Meslektaşlarımızdan oluşan L.O.T.S. grubunun da bir konser verdiği parti, İzmir Barosu’nun yeni düzenlenen çatısında yapıldı.

Çok sayıda avukat ve stajyer avukatın katıldığı gecede bir konuşma yapan İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan, geceye genç avukatların yanı sıra stajyer avukatların da davet edildiğini ifade ederek, “çünkü stajyer avukatlarımız genç hukukçu meslektaşlarımız da kısa bir süre sonra ruhsatlarını alacaklar ve Genç Avukatlar Meclisi’nin doğal birer üyesi olacaklar. Amacımız Genç Avukatlar Meclisi’ne olan ilgiyi arttırmak” dedi. Çok güzel bir gençliğin, genç avukat grubunun gelmekte olduğunu gördüğünü ifade eden Av. Aydın Özcan, “sizlerle ne kadar övünsek azdır” dedi. Baro Başkanı olarak genç avukatlara çok güvendiğini dile getiren Özcan, “Sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Sizler hukukun üstünlüğünün, demokrasinin yargı bağımsızlığının, Atatürk ilke ve devrimlerinin teminatısınız” diyerek devam ettiği konuşmasında sözlerini “hep birlikte çalışarak Türkiye baroları içindeki öncü baro olma misyonunu daha da ileriye taşıyacağız ve hukukun üstünlüğü, yargı bağımsızlığı, demokrasi temel hak ve özgürlükler konusundaki mücadelemize yılmadan devam edeceğiz” şeklinde tamamladı

İzmir Barosu Başkan Yardımcısı ve Staj Eğitim Merkezi Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Mustafa Çetin ise, her staj döneminde düzenledikleri bu etkinliği bu kez genç avukatlarla birlikte düzenlemenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, “İzmir Barosu’nda bu staj yapmak bir ayrıcalıktır. Bu vesileyle staj eğitim çalışmalarına katkı koyan tüm meslektaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi.