Tavla ve Bowling Turnuvaları Düzenlendi

13.04.2017 16:00:58

Avukatlar haftası dolayısıyla İzmir Barosu tarafından Tavla ve bowling turnuvaları düzenlendi.

İzmir Adliyesi 4. Kat Baro Biriminde 7 Nisan 2017 günü gerçekleştirilen tavla turnuvasının şampiyonu İzmir Barosu çalışanı Mahmut Çetinkaya olurken ikinciliği Av. Tahsin Bozkır Uz oldu. Şampiyon olan Mahmut Çetinkaya’ya kupasını ve ikinci olan Av. Tahsin Bozkır Uz’a madalyası İzmir Barosu Başkan Yardımcısı Av. Mustafa Çetin tarafından sunuldu.

7 Nisan 2017 günü yapılan bowling turnuvasında ise Av. Ozan Gökmen birinci olurken, Av. Nihat Özler öz ikinci, Av. Yasemin Savrul ise üçüncü oldu. Dereceye girenlere madalyaları İzmir Barosu Genel Sekreteri Av. İlke Erol tarafından sunuldu.