İzmir Barosu Genç Avukatlar Meclisi Seçimli 3. Olağan Genel Kurulu Yapıldı

08.04.2017 11:21:13

İzmir Barosu Genç Avukatlar Meclisi seçimli 3. Olağan Genel Kurulu 1 Nisan 2017 günü İzmir barosu Av. Nevzat Erdemir Salonu’nda gerçekleştirildi.

İzmir Barosu Genç Avukatlar Meclisi seçimli 3. Olağan Genel Kurulu 1 Nisan 2017 günü İzmir Barosu Av. Nevzat Erdemir Salonu’nda gerçekleştirildi.

Genel kurul sonucunda Genç Avukatlar Meclisi başkanlığını Av. Seçkin Erseçkin kazanırken, yürütme kurulu üyeleri ise Av. Zeynel Savaş, Av. Gamze Kaya, Av. Arda Kurhan, Av. Ersan Karatekin, Av. Arda Balkan, Av. Buket Vurgeç, Av. H. Belkıs Çetin, Av. Damla Şişdağ, Av. Taha Hüseyin Soylu ve Av. Aysu Köseoğlu oldu.

Meclis Denetleme Kurulu üyeliklerini ise Av. Tuğçe Topçuoğlu, Av. Alperen Evirgen ve Av. Gamze Kurt kazandı.