İlçelerde Uzlaştırma Seminerleri Devam Ediyor

24.03.2017 13:42:40

İzmir Barosu tarafından düzenlenen uzlaştırma seminerleri devam ediyor. Merkezde yapılan çalışmaların ardından 4 Mart 2017 günü Torbalı’da ve 18 Mart 2017 günü Çeşme’de meslektaşlarımıza yönelik uzlaştırma seminerleri düzenlendi.

Uzlaştırmacı-Arabulucu Uzman Pakize Pelin Özşahinli’nin sunumlarını gerçekleştirdiği çalışmalara katılan meslektaşlarımıza Çeşme’de İzmir Barosu Yönetim Kurulu üyesi Av. Gonca Arkoç, Torbalı’da ise İzmir Barosu Yönetim Kurulu üyesi Av. Hatice Betül Harmanşah tarafından katılım belgeleri sunuldu.