🏠  Anasayfa  ➝  Duyurular

İzmir Adliyesi A Kapısı Giriş Çıkış Düzenlemesi Hakkında

İzmir Cumhuriyet Savcılığı Baromuza gönderdiği 29.05.2018 tarihli yazıyla A Kapısında yapılan giriş çıkış düzenlemesi ile bilirkişi, uzlaştırmacı ve avukat katiplerinin de A Giriş binasının “PERSONELE AYRILAN BÖLÜMÜNDEN” personele tabii uygulama doğrultusunda giriş yapabileceğini belirtmiştir.

15:06 . 04 Haziran 2018

İlgili yazıda, İzmir Adliyesi’nde güvenlik tedbirleri kapsamında yakın bir zaman öncesinde A ve C giriş binaları faaliyete geçirilmiş olup, A giriş binası yalnızca hakim, Cumhuriyet savcısı, avukat ve personele tahsis edildiği, Giriş binalarının hizmete girişi ile birlikte özellikle bilirkişiler, uzlaştırmacılar ve avukat katiplerinin, Adliye’ye girişlerinde zorluklar yaşandığı gözlemlendiği ifade edilmiştir.

Yazıda, “Bu itibarla, İzmir Adliyesi’nde, adli hizmet için gelen bilirkişilerin, izmir Bilirkişilik Bölge Kurulu’ndan, uzlaştırmacıların izmir Cumhuriyet başsavcılığı Uzlaştırma Bürosu’ndan, avuıkat katiplerinin ise izmir baro başkanlığından temin edecekleri bilirkişi/uzlaştırmacı/avukat katibi olduklarını göstermeleri halinde A giriş binasının “PERSONELE AYRILAN BÖLÜMÜNDEN” personele tabii uygulama doğrultusunda giriş yapabileceklerdir” denilmiştir.

İLGİLİ YAZIYI OKUMAK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ