🏠  Anasayfa  ➝  Duyurular

ICC Türkiye Tahkim Günü

ICC Türkiye Milli Komitesi ve ICC Milletlerarası Tahkim Divanı tarafından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile işbirliğinde 9 Şubat 2018 tarihinde İstanbul’da Swissotel’de, “ICC Türkiye Tahkim Günü” düzenlenmesi planlanmaktadır.

14:21 . 29 Ocak 2018

Alanında uzman hakemler, kamu ve özel sektör ve ticaret odalarının hukuk müşavirleri, Yargıtay üyeleri, hâkimler, avukatlar ve akademisyenlerden oluşan yaklaşık 200 kişilik bir katılımın beklendiği etkinlik kapsamında; ICC Tahkiminin genel özellikleri ve güncel gelişmeler, uluslararası uyuşmazlıkların çözümünde cinsiyet çeşitliliği, inşaat uyuşmazlıklarının tahkim yoluyla çözümü ve yaşanan güncel sorunlar, ülkemizde uyuşmazlıkların tahkim ve mahkemeler yoluyla çözümü ve yargının rolü, ülkemizde genel olarak alternatif uyuşmazlık çözüm yollarına avukatların gözüyle geçmişi, bugünü ve geleceğine ilişkin konuların ele alınması planlanmaktadır. Etkinlik daveti ve taslak programı ekte sunulmaktadır.

Konferansımıza katılımınızdan ve katılımınıza ilişkin teyidinizin ekte bulunan kayıt formunu doldurmak suretiyle ödeme dekontu ile birlikte en geç 1 Şubat 2018 tarihine kadar ICC Türkiye Milli Komitesi’ne bildirilmesinden (icc-tr@tobb.org.tr) memnuniyet duyulacaktır.

ICC TÜRKİYE MİLLİ KOMİTESİ'NİN BAROMUZA GÖNDERDİĞİ YAZI, PROGRAM VE KAYIT FORMU İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ >>>